- GREKLAAAAND! :D

Hejhej. Igår så var jag ju på middag hos en familj som min familj är bra kompisar med. Och vi ska åka till Grekland tillsammans i sommar! Det är klart nu. Och stället vi ska bo på är jäättefint! Jättemysigt. Och det tar kanske 3-4 minuter att gå till stranden? Supernajs. Vi åkte tillsammans till Spanien sommaren 08 förut. Men vi ska åka till Grekland typ dagen efter skolavslutningen. Så ska vi vara borta en vecka.

Men nu ska jag åka till solna c och köpa present till min syster, och julklappar till några. Skriver igen när jag kommer hem. Puss! / Rebecca

- JAHAPP ..

Okej, nu blev den där julmarknaden inställd, så vi ska inte åka dit. Ska dit imorgon istället. Så vad ska jag göra idag då?..


- SORRY!

Tjaa. Förlåt att jag inte skrivit, verkligen förlåt. Men jag har pluggat och har haft annat för mig, så har inte kunnat blogga. Igår var jag i skolan dåra, sen så efter skolan så drog jag och tobias hem till Albin. Där spelade vi kort och käkade lussebullar. Har faktiskt inte haft så roligt på länge. Fan vad jag satt och skrattade asså haha! Speciellt när vi körde finns i sjön, haha! Men efter ett tag så kom Jesper, och vi var med varandra ett tag, sen så drog jag och Jesper till frösunda och träffade kompisar, sen efter typ ett tag så åkte vi hem igen. När jag kom hem var alla stjärnor uppe i fönstren! Hihiiii. Nu är det verkligen jul. Men jag gick och la mig typ halv 12, jag var så sjukt trött.

Idag så ska jag på någon julmarknad med mamma, fanny och typ mormor tror jag. Det kanske var några fler från släkten som skulle dit, jag vet inte riktigt. Aja, vi får se. Och efter det så ska jag väl hem en stund, sen så vi på middag hos några kompisar. Alltså bara min familj. Så det är typ det jag ska göra idag..

Men vi får se om jag skriver något mer idag, jag kanske bara visar min outfit och så sen. Puss! / Rebecca

- onsdag den 25 november 2009

Hejhej! Hur mår ni? Själv mår jag toppen. Idag har jag varit i skolan, och jag hade mitt spanskaförhör dåra, och det gick super! Om en vecka ska vi ha läxförhör om precis samma sak som vi hade idag, fast skriftligt. Efter skolan så gick jag och Albin hem till mig, och vi gjorde först lite mat, och samtidigt kollade vi på film. Efter det pratade vi en liten stund, sen så började vi plugga matte! Har ju prov imorgonbitti. Kul, första lektionen har man prov.. Usch. Men jag har jättebra koll på allting, så det är lugnt. Jag tror det kommer gå bra! Men det var faktiskt jättekul att plugga med honom, och sen efter det så gick vi och kollade på film en liten stund. Sen gick vi in på mitt rum och tog kort när vi gjorde våra roliga miner haha! Jag och Albin brukar nämligen alltid göra en speciell min, och när man gör den ser man seriöst helt störd ut. Det är så jävla kul haha. Så vi typ satt och filmade varandra, och jag skrattade så mycket så jag fick ont i magen.

Men sen efter ett tag så åkte han hem, och jag forsatte att plugga i kanske 1 timma till. Sen så gick jag ut och satte mig och kollade på arga snickaren med mamma, pappa och fanny.

Men nu ska jag börja göra mig iordning för kvällen, sen så ska jag lägga mig och läsa, och sen ska jag sleepa! Puss på er. Skriver imorgon igen. Yeeessss, jag slutar efter lunch. Och jag kommer bara ha matte imorgon, sen ska vi till bagartorpsskolan och ha någon teatersport. Det är faktiskt skitkul. Så vi kommer komma tillbaka till skolan igen precis innan lunch, så jag kommer käka, sen kommer jag åka till solna centrum och köpa mina svarta jeans. Jippii! Och så kanske jag ska köpa lite julklappar också.. Vi får se.

Förlåt, nu ska jag sluta skriva.. Haha, puss! / Rebecca

Haha, här är vi med våra miner!

- TISDAG


Jag och min älskling för ett tag sen
Helluuu! Hur mår ni? Själv mår jag bra. Sorry att jag inte skrev igår. Glömde helt bort.
Idag har jag varit i skolan som vanligt, efter skolan åkte jag till solna centrum och provade ett par jeans. Ett par svarta. Jag ska få dom av mamma på torsdag typ.. Är jätteglad! Har längtat efter dom så länge.

Men när jag kom hem så käkade vi middag, och sen satte jag mig och pluggade i typ 1 timme. Har muntligt spanskaförhör imorgon och matteprov på torsdag.. Så imorgon ska jag bara plugga matte.

Vet ni vad? Jag längtar så himla mycket till julafton. Det ska bli en sån rolig julafton i år! Mina kusiner kommer hit, min moster, hennes barn (alltså min kusin hehe) och min mosters kille, min mormor och min låtsasmorfar. Alla dom ska hem till mig. Och jag och min kusin Diddi sitter och planerar lite saker som vi ska göra på julafton mohahah... Nej, men det är bara roliga saker. Så här ser min önskelista ut:
1. iPod
2. Kläder
3. Pengar
4. Smycken
5. Parfym
6. Svart skinnjacka
7. Smink

Nu har jag nyss duschat, så nu är jag fräsh och fin. Jag ska sätta mig nu och bestämma vilka kläder jag ska ha på mig imorgon, sen ska jag sova. Är supertrött. Skriver igen imorgon, puss! / Rebecca


- SÖNDAGKVÄLL

Helluu !

Igår sov jag över hos Albin. Jag kom hem till Albin vid typ halv 11 på kvällen .. och när vi kom dit så käkade Albin lite mackor, och jag fick ett glas läsk. Och så satt vi vid matbordet och spelade kort i typ en timme? Det var askul. Sen så började vi fixa madrassen och så .. Sen så kollade vi på film en liten stund, men vi blev jättetrötta så vi la oss och sov. Jag sov jättegott! Mycket bättre än förra helgen jag sov hos honom.. Jag mådde ju jättedåligt så pappa fick komma och hämta mig typ klockan 9 på morgonen.

Idag så ringde mamma och sa ''Rebecca! Vi ska till mormor idag. Du måste vara vid ICA klockan 12'' Så vi fick gå upp och käka frukost, sen så satt vi och pratade och skojade liten stund innan jag började klä på mig kläder. Så idag har jag varit hos min mormor. Jag, mamma, Fanny, Jessica och Diddi var där. Det var faktiskt riktigt mysigt. Först så kom vi dit, och vi fick mackor och te, för alla var jättehungriga! Sen satt vi och pratade jättelänge, sen så drog vi till en affär, dt var skiiitbilligt! Jag köpte ett par svarta tummvantar, jättesköna var dom . Sen så köpte jag en liten korg där jag kunde ha mitt smink. Sen så åkte vi tillbaka till huset, och där så tog vi det lugnt ett tag .. Vi kollade på film, fikade, och sen drog vi hem.

Nu kommer mamma och säger att jag måste stänga av datorn ..
Aja, skriver imorgon igen. Puss / Rebecca

- LÖRDAGKVÄLL

Helluhellu, hur mår ni? Själv mår jag bra. Idag har jag varit i solna centrum och köpt lite saker. Det här köpte jag:

Ring - Glitter


Örhängen - Glitter

Kofta - Ginatricot

Efter det så träffade jag Albin, och vi var med varandra ett tag. Han gick nyss hem, för han ska spela match. Men han kanske ska sova hos mig, så jag kommer kanske träffa han senare dåra.

Nu så ska jag typ bara vara hemma ett tag, äta god middag med familjen, kolla på någon film kanske, sen får vi se om Albin fick sova över eller inte. Men ska gå nu. Puss! / Rebecca

- ÄNTLIGEN FREDAAAG!

Hejhej. Nu är det äntligen fredag! Yes! Idag ska jag till skolan såklart dåra.. Och vi ska till naturskolan med klassen någon gång under dagen. Efter skolan så ska jag och Albin KANSKE åka till stan eller något. Om inte, då vet jag inte. Men senare på kvällen ska vi ringa några. Julia och Siri har redan sagt att dom kunde gå ut med oss sen, så kanske albin ska ringa några av sina kompisar. Så medans julia och siri dansar så kanske jag och Albin gör ngt. Någon av Albins kompisar kanske kommer va med oss från början, jag vet inte.

Jag har sovmorgon till 9:10 idag. Börjar med spanska, sen engelska, sen so, och någon gång under so:n kommer vi åka till naturskolan. Vi kommer vara klara där vid 14:30, och då slutar vi. Så vi slutar en timme tidigare än vanligt!

Här är dagens outfit:

Mörkblåa jeans: Ginatricot
T-shirt: Frankrike
Kofta: Lindex (Philippas gamla)

Ha det bra! Puss / Rebecca

- MYSMYS!

Hejhej. Jag slutade skolan 11:45 idag. Skönt! Idag så har min dag varit lite bättre hehe.. Just nu sitter jag och väntar på Albin, jag har överraskat honom. Jag har bakat kladdkaka, städat mitt rum, och så ska jag tända ljus och göra det mysigt. Och så ska vi kolla på film. Han vet bara att jag skulle baka något, men han vet inte att jag har gjort det jättemysigt. Iiih!

Men nu ska jag plugga lite grann. Kram! / Rebecca

- INGEN ROLIG DAG..

Hejhej!
Min dag har inte varit så himla bra.. Ett: Jag försov mig till 07:55, och vi började 08:10. Men jag hann! Två: När jag är påväg till skolan märker jag att jag glömt nycklarna.. Så mamma fick komma till skolan och lämna dom. Tre: Jag hade ont i magen hela dagen, för jag var sjukt hungrig.. Åt bara ett äpple påväg till skolan. Och nu, fyra: Är sjuuukt trött.

Lite otur.. Efter skolan så var jag med Albin, vi snackade och gjorde te. Men vi hann aldrig dricka klart det, för han skulle träna. Så när han gick satt jag och pluggade lite spanska, sen så drack jag mitt te och satte på natt på museét. Jag var ensam hemma jättelänge! Ingen kom hem. Men sen tillslut så kom Emelie hem, och hon och jag gjorde mat, sen så kom mamma hem efter ett tag. Och jag hjälpte henne att plocka ur diskmaskinen, och nu sitter jag här.. Men nu ska jag duscha, sen ska jag kolla på någon film.
Men nu ska jag dra. Kramkram! / Rebecca

En bild från igår.

- RUBRIK?

Hejhej! Det har väl inte hänt något intressant idag.. Det var det gamla vanliga. Skola, JUSTE! Jag hade NO-förhör, och det gick piss, så det vill jag inte prata om, sen så hade jag utvecklingssamtal idag, det gick tummen upp! Så ja.. När jag kom hem så käkade jag middag med familjen, sen så gjorde jag matte, och nu sitter jag här. Och juste, jag var med Siri efter skolan också. Vi kollade på en skräckichfilm!

Nu ska jag duscha, sen så ska jag göra te/varm choklad och kolla på någon film. Ska dra nu. Kyssar och bamsekramar! / Rebecca


- PLUGG PLUGG

Hejhej. Idag så har jag varit i skolan.. Och det var skittråkigt.
Efter skolan så gick jag och Albin hem till mig och vi snackade jättelänge, för det har varit så mycket problem mellan oss.. Så idag satt vi och snackade igenom allting.

Men nu så ska jag plugga NO, sen så ska jag göra varm choklad och sätta på Svensson Svensson.
Ha det bra! / Rebecca

- THE SCHOOOOL!

Hejhej. Nuuuuuuuu sitter jag i skoooolan och har så tråååååkigt!
Nä, men vi har SO just nu, och jag måste faktiskt få och hjälpa dom andra nu.
Skriver när jag kommer hem. Bamsekram / Rebecca

-

Nu kommer inte jag blogga något mer idag. Skriver igen imorgon.
Godnattkraaam! / Rebecca




Jag älskar dig så mycke älskling . Du är mitt allt sötnos !
Jag kommer alltid älska dig , glöm aldrig det .

- KVÄLL

Hejhej! Nu har jag kollat på Svensson Svensson med mamma och druckit varm choklad. Innan det så satt jag i en halvtimme och pluggade lite NO. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Kanske sitta här ett tag. Juste, såg ni att jag har fixat en ny header? Tycker ni den blev bra? Jag tycker den blev ganska fin. En fin, enkel liksom. Här är bilder på Alice förresten! Vi köpte också en liten söt nalle till henne.


Hon är jättesöt! Och hon är sååå liten. Asså det kändes så underbart att sitta och hålla i en sån där liten person. När man ser henne så längtar man nästan lite grann tills man är stor och ska få en egen liten bebis med den personen man verkligen älskar. Fatta vad sjukt att helt plötsligt bara vara 3 stycken i familjen, istället för 2. Vad konstigt det borde kännas. Det förändrar ju liksom hela ens liv..

- MÅR LITE SÅDÄR ..

Hejsan på er! Såhär har mina dagar sett ut:

Lördag
Jag och Siri vaknade på morgonen, för vi skulle till boda borg! Och vi gick upp och fixade oss, sen gick vi upp till ICA. Och där stog vi en stund och väntade på alla, sen så satte vi oss i bilarna. Jag, Siri och Robert åkte med tobias mamma Maria och hans låtsaspappa Morgan. Det var faktiskt kul att åka runt där i bilen, vi snackade om lite allt möjligt och lyssnade på musik. Sen så kom vi fram, och då var det först jag, Siri, Jesper, Maria och Morgan mot Albin, Tobias, Robert och Micke. Sen efter lunch så bytte vi lag lite. Då blev det Siri, Jesper, Robert, Maria och Morgan mot mig, Albin, Tobias och Micke. Micke är alltså Tobias pappa. Men det var otroligt roligt på boda borg! Det var skitkul. Men sen när vi var hemma igen så duschade jag och Siri, sen åt vi middag här, och sen träffade vi tjejerna och vi var typ ute. Men sen så gick jag och hämtade min väska med sovkläder, för jag skulle sova hos Albin. Så Albin mötte mig, och jag undrade vart Tobias och Jesper var (för Albin var med dom), och då sa han att dom inte orkade följa med och möta mig. Men sen nån gång på vägen till Albin så hoppade Jesper och Tobias fram och skrämde mig (!!). Dom var jätte elaka.. ^^ Men hemma hos Albin spelade vi the sims 3. Och ja, medans Albin och Jesper satt och tjaffsade om hur gubben skulle se ut satt jag och Tobias och snackade om lite allt möjligt. Sen så gick alla hem, och jag och Albin började fixa oss för kvällen, sen gick vi och la oss för vi var ganska trötta. Iallafall jag.

Söndag
Jag vaknade 07:20, jääättemysigt.. Jag vaknade och hade jätteont i magen, jag hade det kvällen innan också. Men nu på morgonen gjorde det sjukt ont. Så jag väckte Albin, men han sa att jag skulle försöka sova igen, och jag försökte, men det gick inte. Så vi kollade på film en stund. Sen så började vi gå upp lite grann, och vi spelade kort, men jag hade fortfarande skitont i magen. Och det blev bara värre och värre. Sen tillslut klockan 9:30 så fick jag verkligen så sjukt ont så jag började gråta, och jag hade sovit jäättedåligt så jag var jättetrött också.. Så Albin tog fram min väska och hjälpte mig och packa, för jag hade så ont. Så ringde jag pappa och sa att jag mådde jättedåligt, så han kom och hämtade mig på direkten. Så jag bytte om sen så sprang jag ner och åkte hem. När jag kom hem satte jag på mig en ny pyjamas, öppnade fönstret för jag SVETTADES ihjäl! Och så satte jag på en film och la mig i sängen, sen tillslut så somnade jag. Och så vaknade jag igen vid halv 1. Så då gick mamma och satte på tevatten till mig medans jag gjorde min frukost och sen käkade jag. Sen började jag göra mig iordning för vi skulle träffa min lilla nya kusin. Hon heter Alice. Hon är jääättesöt och jätteliten! Och där fikade vi lite grann, sen så gick jag och min familj ner till en pizzeria och käkade där, sen så åkte vi hem. Och nu sitter jag här och ska snart plugga lite NO. Skittråkigt.. Men nu mår jag iallafall lite bättre. Men nu ska jag dra. Puss på er / Rebecca

- FREDAG DEN 13:e

Hejhej! Idag är det fredag den 13:e.. och det var strömavbrott! Ohshit vad mörkt det var ute! Asså jag döör. Jag, Siri, Julia och Philippa var påväg hem från dansen, så när vi kommer upp från tunnelbanan vid ICA, asså det var helt bläcksvart. Skitläskigt var det. Man såg bara hur något rörde sig lite här och där, och det var ju människor. Fan vad äckligt det var.

Jahapp.. Vad skulle jag säga?.. Juste! Jag följde ju med Siri och Julia till dansen idag, och då snackade jag med dansläraren. Och hon sa att jag kunde börja efter jul igen, så det ska jag göra. Och vi fick sitta och prova kläder som vi ska ha. Fyra stycken ska ha gråa byxor, och fyra stycken ska ha svarta byxor. Och dom som har gråa byxor ska ha svart tröja, och dom som har svarta byxor ska ha grå tröja. Jag ska ha gråa byxor och svart tröja. Jättemysiga kläder! Hihi!

Nu ska jag ut och träffa tjejerna snart. Vet inte när, hoppas dom är klara snart. Men nu kan vi ju iallafall gå runt ute, strömmen är ju tillbaka.

Idag ska Siri sova här, för att hon, jag, Albin, Tobias, Robert och Jesper ska till Boda borg imorgon. Vi ska vara vid ICA 9:30 imorgon!!!.. Omg, vi ska se om jag och Siri kommer klara det.. Jag tror vi kommer ligga och sova till typ 11 säkert.. Haha. Nej, så får jag inte tänka. Då kommer vi säkert göra det bara för det.. Haha! Aja, vi ska åka bil i 1 ½ timme, så vi kan säkert sova lite då haha!

Jajja, nu ska jag ringa och kolla lite hur det går för tjejerna.. Puss på er / Rebecca
FÖRLÅT ATT JAG KNAPPT BLOGGAR, SKA ÄNDRA MIG!

MICHAEL JACKSON - THIS IS IT

Tjaa! Kom hem från bion för en stund sen. Jag, Albin och Albins mamma kollade på This is it. Så jäkla bra! Asso fett synd att han dog.. Han är ju så jäkla bra.

Just nu så gör jag ingenting.. Ska sätta på en film och göra en macka. Så puss på er! / Rebecca

- HEMMA

Hejhej. Just nu sitter jag här hemma.
Efter skolan så var jag med Albin, och vi satt och pratade en liten stund. Sen gjorde vi nudlar, och så käkade vi dom. Sen så gjorde vi det mysigt i rummet och kollade på film. She's the man. Den är ju så bra! Men sen efter det så käkade jag middag med min familj, sen så pluggade jag ett tag, och sen duschade jag. Och nu sitter jag här. Jag har kollat på lite kläder som jag vill ha. Jag ska fråga mamma om jag kan få låna lite pengar av dom.. Dom sakerna som jag absolut vill ha är den där mörka mysiga koftan från H&M. Den med luva. Och så vill jag ha dom svarta jeansen och skinnjackan. Dom sakerna vill jag verkligen ha..

Men nu ska jag lägga mig och kolla på en film. Puss! / Rebecca

(ALBIN BESTÄMMER RUBRIK) - KOM TILL TURKSHOP

OKEJJJJJ.. Det var Albin som fick bestämma rubriken idag. Fattar inte riktigt vad det där lilla trollet tänker på men jaaa!
Nu har jag nyss haft idrott. Ska ha slöjd om 10 minuter. Slutar dumma halv 4..
Nä, jag orkar inte skriva. Puss / R


- SKOLAAAA

Hejsan. Just nu sitter jag i datasalen.
Men jag börjar snart, så jag måste gå nu. Puss / Rebecca

- FARS DAG

Hejhej! Förlåt att jag knappt skriver. Nu är min dator mycket snabbare igen, så jag kommer skriva mycket mer nu. Bra va? :)
Jaa.. Vad har jag gjort idag? Jo jag har varit med Julia och Siri. Jesper, Jessica, Julia och Siri sov här inatt. Det var skitkul! Vi vaknade vit typ.. 10. Så då kollade vi på skräckfilm på morgonen, sen så käkade vi frukost, sen började vi göra oss i ordning och gick ut. Då hade Jesper och Jessica redan gått hem så jag var bara varit med Julia och Siri idag. Jag har varit lite nere idag, en person förstörde min dag.. Men iallafall, vi åkte till hagalund och träffade några, sen åkte vi tillbaka till bergshamra och vi typ satt oss i en port för att det var iiiiiiskallt ute! Men sen så skulle jag hem och äta. Det är ju fars dag. Och vi åt tacos. Hihi, det var jättegott!

Men nu måste jag plugga lite matte.. Puss på er / Rebecca

- SKOLAN

hejhej. Just nu sitter jag i skolan, gör inte så mycket.. Börjar profilen om 5 minuter, så ska gå snart. Idag har jag haft engelskaprov. Det gick bra! Det var ganska enkelt. Men nu ska jag gå. Bamsekram / Rebecca

- FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT

Förlåt för att jag knappt har skrivit..
Hur mår ni? Själv mår jag sådär.. Tog sprutan mot svininfluensan igår, så mår lite sådär.. Svimmade och grejer! Inte mysigt. Men nu har jag bara sjukt ont i armen och har ont i hela ryggen och nacken. Och är sjukt trött. Jag slutade efter lunch idag. Super! Men nu ska jag göra nåt annat.. Puss

- SKOLA

Hejhej. Jag har fått lite kommentarer om att jag knappt skriver, och anledningen till det är att när jag ska skriva blogg, så går min dator typ JÄTTESEGT. Asså när jag är inne på andra sider så är den snabb, men så fort jag klickar upp blogg.se så blir datorn jätteseg. Alltså jag kommer inte fram. Det tar skitlång tid, och jag tänker inte sitta vid datorn och bara vänta i tusen miljarder år. Så det är anledningen.

Just nu sitter jag i skolan och skriver om några himla gudar. SKITBORING!.. Hittar inte nån fakta alls.. Men nu måste jag leta vidare. Puss / Rebecca

- MATCH!

Hellu. Snart ska jag och Albin gå upp till familjen Vester och kolla på AIK - Göteborg. Fett läskigt! Jag tror att det blir oavgjort.. Men det räcker ju för AIK. Dom kan vinna iallafall. Mihihi! Min mamma ska gå upp till dom nu, fast jag måste vara kvar här och vänta på Albin bara. Så ja, det är väl det jag ska göra. Skriver igen ikväll. Bamsekram! / Rebecca


- VILKEN?

Den här?

Eller den här?

Den första har jag ju nu, men är den andra finare? Vad tycker ni?

- VILKEN ROLIG FEST DET BLEV!

Hej allihopa! Nu har jag varit på halloweenfest. Det var kuul! Här är det bilder:

Maten.

Första bilden

Alla

Hade så kul

Alla

Alla

Haha, bytte till gråa strumpbyxor..

Jag och Siri gumman

Jag, Julia, Siri, Philippa

Julia, jag, Siri, Philippa

Julia, Siri, jag, Philippa

Haha, Siri julia och philippa som dansar :P

Så jävla skön bild!

Julia, Siri, Philippa, jag

I väntan på bussen

I väntan på bussen.

SÅ! Det var alla bilder. Och Julia, du SKA skicka ALLA bilder till mig. Haha! Imorgon ska jag ringa Albin och fråga om han vill träffa mig. Har knappt träffat honom under lovet. Puss på er och godnatt / Rebecca

RSS 2.0