- GODNATT

Ska sova snart. Skriver imorgon igen.
Puss och godnatt!

- KVÄLL

Tja! Jag har nyss kollat på i en annan del av köping. Fan vad roligt det är, haha! Idag har jag varit i stan dåra, sen har jag ritat med min lillasyster, druckit te och ätit mackor med min familj och kollat på tv med alla. En liten familjedag blev det idag! Jag är så himla glad över mina lila converse jag köpte idag. Hihi! Nu ska jag väl sitta här en stund typ, sen ska jag kolla på nån film. Skriver innan jag går och lägger mig sen. Puss!

Du är den enda jag kan prata med just nu. Jag älskar dig

- BEACUSE OF YOU

Den här låten är ganska gammal, men jag lyssnar fan fortfarande på den. Han är så himla bra och hans låtar är skitbra. Jag tycker det här är en av dom bästa låtarna han har gjort

- CONVERSE

Kolla vad som följde med mig hem idag! :D

Jag skulle egentligen köpa ett par gula, men det fick bli ett par lila istället. Ska tjäna ihop pengar och köpa ett par gula senare istället. Dom här har låg sula, det har dom gula också. Är jättenöjd! Men kan ju inte riktigt börja använda dom än..

- SÖNDAG

Hejhej! Idag ska jag typ till stan med min mamma och storasyster. Nu på morgonen har jag käkat frukost, duschat, gjort mig i ordning och allt sånt. Jag tror vi ska åka snart. Men jag skriver när jag kommer hem. Puss och kram!

- HASSE VANN ROBINSON!

Hejhej! Hasse vann robinson. Tycker det var bra, för Jimmy skulle förfan inte vinna.. Men efter det satt jag här och chattade med Ludvig. Gör det nu också. Men jag ska sova snart, är så himla trött.. Men jag skriver imorgon igen. Puss på er!

- DAGENS

Här har ni dagens outfit.


Svart långärmad tröja - H&M
Väst - Lindex
Jeans - Ginatricot

- LÖRDAG

Hejhej. Vaknade typ halv 11. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra idag.. Har inga planer eller något. Men nu ska jag ta på mig lite kläder och sånt, sen får jag se vad jag ska göra. Jag vet iallafall att jag och min familj ska gå på Pizza Hut nån gång ikväll. Hihi gott! Men ha det bra. Puss på er

- KVÄLL

Hejhej! Hur är det? Med mig är allt bra. Vid ungefär kvart över sju gick jag hem till Albin, och vi kollade lite på tv, snackade, spelade spel, käkade chips och choklad och hade det trevlans. Min pappa kom och hämtade mig klockan 10, så nu sitter jag här och har tråkigt och är trött..

Juste! Hade spanskaprov idag. Det gick super! Nu ska jag gå på toa (hehe) och sen kolla på någon film. Men ha det så bra så hörs vi imorgon igen. Puss på er

Omg omg omg omg omg omg omg. I'm in love! Asso kolla bara på dom. Så jävla fina! Ååh. Nu står det mellan dom här och dom gula conversen. Asso om jag får t.ex dom här i födelsedags present, då tänker jag fan köpa ett par gula för egna pengar. För asso seriöst, jag vill bara ha båda två! Men nu har jag sagt att jag önskar mig dom här i födelsedagspresent. Asså ååh jag hoppas jag får dom. OMG VA SNYGGA.

- SKOLA

Hej! Nu sitter jag i skolan. Vi har SO just nu. Idag ska jag va i skolan, slutar halv 4. En timme senare har jag dans, så jag ska springa hem snabbt och hämta danskläder, och så ska jag dansa. Sen ska jag hem och byta om, och sen ska jag gå hem till Albin. Han, jag och Tobias ska göra något roligt! Men nu måste jag jobba. Puss och kram

- TORSDAG

Hejhej! Hur mår ni? Själv är allt bra. Idag har jag varit i skolan. Slutade efter lunch, så jag och Albin drog till Solna c och 4 saker följde med mig hem. En klocka, en ram och två tröjor. Men efter det så gick jag och Albin hem till mig, och vi spelade pingis och hade kul. Sen gick Albin hem, då tog jag det lugnt hemma ett tag, sen så började jag packa väskan för jag och mina kompisar skulle träna, men ingen skulle tydligen dit.. Och jag ville inte gå helt ensam, så jag hoppade över den dåra. Men då hoppade jag in i en dusch, sen pluggade jag spanska för vi har förhör imorgon. Sen spelade jag lite pingis med min mamma, och sen gick jag upp till mina kusiner och kollade på Robinson med dom. Kulkul! Men här är alla saker jag köpte idag:
1. En långärmad svart tröja. En väldigt tunn. H&M 99 kr

2. Den andra tröjan. Den har lite kortare armar. H&M 99 kr

3. En snygg klocka. Eden 39 kr

4. En ram som jag ska ha någon fin bild i. Eden 19 kr

Ja det var allt. Det här blir det sista inlägget idag, ska sova snart. Men vi hörs imorgon! Puss och godnatt


- 27 JANUARI

Hello. Idag har jag varit i skolan, det var rätt tråkigt.. Efter skolan gick jag och Albin hem till Albin. Var bara där i kanske en kvart, sen gick jag hem igen. Och direkt när jag kom hem kände jag att jag mådde jätteilla. Min lillasyster har ju precis varit magsjuk, och jag trodde att jag hade blivit smittad. Men jag bara la mig i sängen och sov. När jag vaknade kollade jag på film med min lillasyster och sen nu försvann illamåendet helt plötsligt? Men nu ska jag kolla på film, sen ska jag sova. Är helt slut. Imorgon slutar jag efter lunch, så då ska jag åka till solna centrum snabbt och köpa lite saker, sen ska jag åka hem igen och träffa Albin.

Snart är det fredag, längtar! Jag och Albin ska gå till q-lan, det är musikcafé där på fredag. Så vi ska dit och ha det trevligt. Några andra kompisar kanske också ska dit. Och sen ska Albin typ sova här. Men ha det bra! Puss på er. Skriver imorgon igen!


Vill haaaa nån av dom här. Vet verkligen inte vilken färg jag vill ha..

- GODNATT

Nu ska jag sova. Ska gå upp lite tidigare för att jag ska duscha. Så måste lägga mig nu. Men vi hörs imorgon, puss och godnatt!

- CHILLDAG

Hello. Allt jag har gjort idag: Varit i skolan, gått en lång promenad, pluggat, och nu är det dags för bakning! Jag ska redovisa min bok imorgon på svenskan och några andra också, och då ska vi ta med oss bakelser typ. Så jag måste baka nu.. Imorgonbitti ska jag hoppa in i en dusch på en gång, sen dra till skolan dåra.. Vet fakiskt inte vad jag ska göra efter skolan. Har inte bestämt något. Vågar knappt gå hemma längre, min lillasyster har blivit jättemagsjuk. Och jag vill verkligen inte bli det.. Usch! Men nu ska jag baka. Ha det bra

Jag i somras. VILL HA SOMMAR NUUU

- YEEEEEEESS!

Nu ska jag äntligen få lägga i slingor i mitt hår och få bort den här fula hårfärgen. Okej, den är inte ful, men jag passar inte i det (tycker jag iallafall) och jag hatar min dumma utväxt. Men nu ska den bort mohaha! Det är iförsig ett tag kvar men jag ska klippa mig den 18 feb. 4 dagar innan jag fyller år, hihi! Men nu ska jag gå ut och vara lite social mot min kusin och hennes mamma som är här. Ha det bra!

Här var jag blond. Och hade lugg. Såhär vill jag ha det igen. Fast nu kommer det ju inte bli blond direkt.. Mer ljusbrunt.

Nu, mörkt hår och lång lugg.
Jag trivdes verkligen i mörkt hår, men jag vill inte ha såhär på sommaren och jag vill inte ha halva håret blond och halva håret brunt..


- HANDLA

Hello! Nu har jag käkat middag, pluggat, och nu är det dags att dra och storhandla med pappa. Skriver efteråt. Puss

Jag för länge sen

- MÅNDAG

Hejhej! Det har varit en väldigt seg dag, det är ju ändå måndag.. Jag slutade klockan 3, då gick jag och Albin hem till mig. Och vi bara pratade och skojade och hade kul. Han gick för typ 20 minuter sen. Men nu måste jag städa mitt rum, sen ska jag plugga.. Blä. Men ibland måste man! Men ha det så bra. Puss på er

- NYTT!

Jag har fått lite nytt i mitt rum! Jag och mamma fixade lite här inne.. Vi tog bort gamla kuddar som var i massa starka färger, tog bort mitt gamla nattduksbord och satte dit ett nytt. Mina ljusrosa väggar ska bli vita, och det ska bli mer vitt, svart, beigh och lite lila i mitt rum.

Jättemysigt är det nu!


- ALLT KLART

Nu har jag duschat och fixat mig. Nu ska jag spela pingis med mamma!
Puss

- SÖNDAG

Hejhej. Nu har jag jobbat totalt (om man räknar med igår också) 9 ½ timma. Så nu kommer jag tjäna pengar! Och så får jag min månadspeng också. Så det kommer bli mycket pengar! Men idag så har jag jobbat, varit och fikat med min mamma. Och vi gick runt ute på isen idag och bestämde oss för att nästa helg ska vi ut på isen och åka lite skriskor. Kul! Men nu har jag jobbat klart och nu ska jag kolla på The hills en liten stund, sen ska jag duscha och måla naglarna. Ha det bra och så hörs vi igen om ett tag!

Haha jag för nån dag sen

- LÖRDAG

Hejhej. Okej, det är inte lördag längre, det är söndag. Ha-ha! Men Julia sov här fredag-lördag och när vi vaknade på morgonen satte vi oss och jobbade 3 timmar och tjänade pengar. Efter det så duschade jag och fixade mig jättefort, och så sprang jag upp till Albin och där spelade vi spel, satt vid datorn, läste i hans Michael Jackson böcker och käkade en jättegod middag. Men han skulle spela match, så jag gick hem igen vid halv 6. Och då träffade jag dom andra tjejerna senare. Vi drog till Q-lan och typ bara hängde där haha. Vi snackade med en tjej som jobbar där och vi bestämde att vi skulle träna på torsdag. Vi ska ha fys alltså. Ska bli kul! Och det ska vi ha varje torsdag dåra. Men sen så gick vi hem till Jessica. Siri, Julia och Naomi satt i Jessicas rum och gjorde något, och jag och Jessica satt och snackade med Jessicas mamma och syster. Det var trevligt. Sen gick jag hem, och när jag kom satte jag mig och kollade på New moon. Det var jättedålig bild på min tv, så det gick lite sådär..

Imorgon ska jag jobba i typ 3-4 timmar och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska typ duscha och sånt. Det blir en sån där ta-hand-om-sig-själv-dag. Alltså: Jobba, duscha, göra lite matte, måla naglarna och sånt. Men nu är jag superduper trött så nu ska jag gå och lägga mig. Ha det bra, så hörs vi imorgon. Puss på er och godnatt

Den här låten går jag och Albin alltid runt och sjunger på, haha! Fan vad kul det är. En dag så kom Albin till skolan och sjöng på den här och jag undrade ju såklart lite grann vad det där var för låt?.. För vem kommer på en sån här låt? Haha! Och så visade han mig den, och efter det så går jag runt likadant nu och sjunger på den.


- FREDAGKVÄLL

Hejhej. Vi har haft dans nu då, och det var skitkul. Vi började på en ny dans som är rolig. Men jag ska träffa Julia om ett tag. Först så ska vi träffa några tjejer snabbt, sen så går vi till Q-lan och har det superkul! Men nu ska jag gå. Puss på er och ha en bra fredag!

Gammal bild på mig

- DANS

Hello! 16:10 ska jag träffa Julia och Siri vid ICA, för vi ska gå till dansen. Men nu ska jag städa mitt rum innan jag går. Pusspuss

- FETT IRRITERANDE

Jag kan inte tänka alls. Jag har fått ett papper med en massa frågor om Jesus. Och alla svar finns liksom i våra böcker. Men jag fattar typ ingenting om vad jag läser. Jag bara läser om samma mening typ hela tiden. Fett irriterande.

- SKOLAN

Hello! Just nu sitter jag i datasalen, har SO. Efter skolan ska ju jag, Carro och Julia va med varandra. Vi vet inte riktigt om Mathilda ska vara med, för hon har typ bestämt med några andra också, så jag har ingen aning. Men vi får se. Jag har sååå tråkigt, för jag har redan gjort alla uppgifter man ska göra. Men nu ska jag gååå. Pusspuss

- GODMORGON

Hejhej. Nu ska jag gå till skolan om typ en kvart.. Är helt klar, så just nu har jag absolut ingenting att göra. Ska kanske städa upp lite på mitt rum. Och sen måste jag packa min väska. Men ha det bra! Puss på er. Skriver i skolan

- GODNATT

Nu ska jag sova. Har skitont i huvudet, så jag ska gå och lägga mig nu..
Men skriver imorgon igen. Såhär ser mina planer ut imorgon:
Gå till skolan som vanligt, sen på kvällen ska jag vara med Julia, Carro och kanske Mathilda. Och vi ska ha kul! Men ha det så bra. Kommer säkert skriva nån gång imorgon i skolan. Puss

- JULIA LUNDIN O'CONNELL

Du ska bara veta en sak Julia, att du är en utan mina allra bästa vänner. Du finns alltid här för mig när jag är ledsen och du gör mig alltid så glad. Har alltid lika roligt med dig! Jag älskar dig otroligt mycket. Du vet det va? Vi delar så sjukt många underbara minnen tillsammans. Föralltid lilsis <3 bigsis!







- MMMMMMM!

Mmmmm! Just nu dricker jag världens godaste milkshake som min lillasyster och mamma har gjort. Skitgod! Men nu ska jag kolla på filmer från när jag var liten. Jag såg på riktigt helt störd ut när jag var liten, haha!

Jag när jag var liten hehe..

Jag just nu.

- TORSDAG

Hello. Hur är det? Med mig är allt toppen. Idag har jag varit i skolan och det var ju lika tråkigt och ointressant som vanligt.. Men jag slutade vid 12, så jag gick hem och sen efter ett tag kom Albin dit. Och vi var här till typ halv 4, sen så gick vi hem till honom och där spelade vi typ bara spel haha. Och typ 2 eller 3 timmar senare gick jag hem för jag skulle käka middag dåra. Och nu så gör jag typ ingenting.. Jag lyssnar bara på musik och snackar med några på msn. Nu måste jag städa mitt rum.. Det ser förjävligt ut!

Jag och Julia i somras :)

- MIDDAG

Nu ska jag käka middag.
Skriver efter. Puss!

- HEMMA

Hello. Jag kom hem för typ en halvtimme sen, och jag har inte gjort nånting. Just nu städar jag mitt rum och har tråkigt typ.. Jag väntar på Albin, han skulle ha en till lektion i skolan (men jag fick sluta hihii) så han kommer hit när han har slutat. Han slutar 14.40, så det är ett tag kvar.. Men nu ska jag bara städa mitt rum. Puss på er

- FINA SMYCKEN

Här är det lite bilder på smycken som jag tycker är snygga. Det är typ bara nitar och sånt, men det är ju sjukt snyggt, men ta en titt!

Jag tycker allihopa är grymt coola.
Nu har jag duschat och allt sånt. Nu ska jag sätta på mig lite myskläder, göra te och sätta på nån film. Asso åååh vad jag längtar till sommaren! Jag vill bara ha varmt, ha på mig mina sommarkläder och slippa skolan. Hatar det här äckliga vädret. Och när man går runt i affärer, då ser man bara massa vår- och sommarkläder! Jätteirriterande, för då börjar man bara längta efter sommaren ännu mer. Usch. Redan dagen efter skolavslutningen drar jag till Grekland, där ska jag vara där en vecka. Och sen kommer jag hem, och så ska jag vara jättemycket med mina vänner och ha det kul. Men nu ska jag gå. Puss på er


- ONSDAG

Hejhej! Idag har jag varit i skolan, det var okej. Igår råkade jag tappa min mobil ute, så idag kom det fram några killar i 6:an och hade hittat min mobil. Så himla snällt! Blev jätteglad. Men den hade legat i snön mitt på skolgården. Men efter skolan så gick jag och Siri och mötte Philippa, och vi gick hem till Jessica. Efter ett tag kom lilla Naomi också! Och sen så var vi där ett tag, sen skulle alla andra till frösunda, men jag var tvungen att gå hem för jag ska snart käka middag med min familj.

10 minuter senare..

Nu har jag käkat haha! Men jag ska duscha och tvätta håret nu, sen så ska jag göra lite tal i matteboken, sen så ska jag väl kolla lite på film eller nåt sånt. Och imorgon så ska jag till skolan (slutar efter lunch wiihiii!!!!) och sen så ska jag vara med Albin. Och imorgon så ska jag också ringa till Sussi (mammas kompis, hon är frisör. Hon brukar alltid klippa mig) och så ska jag beställa tid hos henne. För jag ska lägga i jättemånga små ljusbruna slingor, för jag vill få bort den här hårfärgen nu nu nu! Och jag vill inte att min utväxt ska synas.. Och så ska jag klippa hellugg. Jag hade ju det förut, och jag trivdes jättebra i det. Så nu ska jag göra det igen!

Men nu ska jag dra. Puss på er

Jag för ett tag sen

- SKOLA

Hello! Just nu sitter jag i skolan, vi har svenska och vi sitter och skriver recension.. Rätt tråkigt. Jag har inte ens börjat än, haha! Jag sitter och läser bloggar och lyssnar på musik. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Jag ville hitta på något med Albin men han kunde inte, så vet inte riktigt vad jag ska göra. På fredag har jag, Julia och Carro bestämt att vi ska vara med varandra. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, vi bestämmer säkert något roligt! Men ha det så bra. Jag visar bild på min outfit när jag kommer hem. Puss

- TISDAGKVÄLL

Hejhej! Nu har jag nyss badat, och nu ska jag sätta på mig pyjamas och sätta på en film nu. Jag orkar verkligen inte skriva, har ingen lust. Men skriver igen imorgon! Pusspuss

- GODMORGON

Hejhej. Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. Då gick jag upp och käkade frukost, och sen började jag klä på mig. Jag är faktiskt helt klar. Har klätt på mig, borstat tänderna, packat väskan.. Så japp, jag ska gå till skolan om en halvtimme. Det här är dagens outfit:

Vitt linne - Ginatricot
Svart tröja - Bikbok
Svarta strumpbyxor - Vet ej..
Armband - Fick av Philippa
Klocka - EDEN
Halsband - Fick i julklapp 2008
Förlåt för att jag typ aldrig visar dagens outfit, ska börja göra det oftare!
Puss på er


- SISTA INLÄGGET

Hello. Det här blir det sista inlägget idag. Nu ska jag kolla lite på the x-effect sen ska jag borsta tänderna och soooova. Men vi hörs imorgon igen. Hoppas min dag blir bättre än den här..
Puss och godnatt

- KLAR

Hej. Nu har jag duschat och sitter nu i min pyjamas. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Har inte så mycket att göra. Just nu sitter jag och kollar på gamla bilder.. Men nu kom mamma och ville att jag skulle kolla på ett program med henne, så jag sätter mig därute med henne en stund. Skriver om ett tag igen. Puss

Jag på Halloween

-

Nothing will be the same again


- HEMMA

Asso seriöst, innan var mitt liv mycket bättre. Innan den här fucking äckliga fredagen. Bara efter en jävla äcklig fredag, så är hela mitt liv fan förändrat. Jag kan inte umgås med mina vänner längre, som jag kunde göra innan. Nu kan jag inte det? Asso fuck. FUCK.

Förlåt att jag är sur, men asso jag pallar inte riktigt med den här skiten. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer. Jag går runt i skolan och ser mina vänner, asso det är sjukt jobbigt. Åååh. Men idag så var jag rätt ledsen för allt som hänt, och då samma dag så börjar jag bråka med min pojkvän, och ja.. Skitjobbigt. Men iallafall, jag och Albin gick hem till mig och snackade lite, sen skulle han gå hem. Och då käkade jag middag med min familj. Nu ska jag duscha, sen vet jag inte riktigt. Ha tråkigt, för jag har ju knappt några vänner kvar att prata med. Usch.

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Puss
(Verkligen förlåt för att jag är ledsen och sur, men asso allt det här är skit. Jag kommer inte sluta vara såhär förrän allt ordnar sig. Och jag säger bara en sak, det här är inte slut)


- SISTA INLÄGGET IDAG

Nu ska jag klä på mig pyjamas, borsta tänderna och kolla lite på tv innan jag somnar.
Men vi hörs imorgon igen. Puss och godnatt


- USCH

Min helg har varit hemsk. Jag menar verkligen bokstavligen hemsk. Usch. Så fort jag pratar om det eller tänker om det vill jag bara börja gråta. Fattar inte varför allt det här händer. Det är så onödigt så jag vet inte vad.. fyfan. Har nog aldrig mått såhär dåligt. Men nu orkar jag inte prata om det längre. Jag hoppas iallafall ni hade en lite roligare helg.

Nu ska jag kolla på film, sen ska jag väl göra mig i ordning för kvällen.
Puss och kram på er.

- SNART MIDDAG

Hello. Just nu kollar jag på film och dricker oboy. Ska snart käka middag. Det blir potatisbullar med bacon. Jag har mått lite dåligt nu under dagen, för det har hänt massa saker. Har fått massa skit helt i onödan. Så om jag verkar sur eller ledsen så vet ni varför. Har varit deppig hela helgen. Helt i onödan.

Men nu ska jag kolla klart på min film, sen ska jag käka middag, och sen vet jag faktiskt inte.. Men ha det bra! Puss och kram

Jag älskar dig grymt mycket Julia. Tack för att du alltid finns här <3

- KLÄDER TILL VÅREN/SOMMAREN

Vill bara ha allt. Allt är från Gina förutom väskan och skorna.

Det jag absolut vill ha är skorna, väskan, den blåa skjortan och jeansjackan. Väskan ska jag köpa när jag får min månadspeng, om typ en vecka. Och jag verkligen önskar mig skorna, jeansjackan och den blåa skjortan i födelsedagspresent, fyller 14 den 22 februari! Lääängtar.

- SÖNDAG

Hejhej. Hur är det? Med mig är det väl ok. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Jag och mamma kanske ska gå upp till min kusin och fika, om inte, då ska jag träffa Julia och Carro. Min outfit är rätt tråkig idag, bara ett par svarta jeans, svart linne och en stor lila tjocktröja över. Tråkig, men skön. Det är ju ändå söndag.

Svarta jeans - Ginatricot
Lila tjocktröja - Stadium

- LÖRDAG

Hello! Jag har nyss varit uppe på ICA och handlat mat. Vi ska snart käka middag, sen så ska jag gå till Q-lan. Det var inte en skön ikväll igår att rensa tankarna på.. Det blev bara skit av allt. Men jag, Julia och Carro sov hemma hos Oscar inatt, vi hade roligt!

Idag har jag varit i Solna c med min storasyster. Och vi typ snackade, kollade på kläder och fikade lite grann. Men ja, ikväll ska jag ju till Q-lan och ha det kul. Men nu ska jag gå. Puss på er

Jag för nån dag sen.

- SKOLA

Helloo! jag sitter här i skolan, lilla tönten Albin sitter brevid mig. Albin hälsar: Batman is coming to the city to night... Ja. Han är lite onormal sådär.. Men just nu har vi SO, har lunch om 40 minuter. Är redan jättehungrig. Ikväll ska jag träffa mina tjejer. En bra stund att rensa tankarna på. Ha lite roligt liksom! Men nu ska jag dra. Puss på er

Jag och skitungen för ett tag sen

- ORKA INTE..

.. duscha. Är för trött. Nu tänker jag bara städa mitt rum, och sätta på en film och göra te. Har sovmorgon imorgon, så jag tänker duscha imorgonbitti istället. Och imorgon är det FREDAAAG! Yess. Ska träffa mina tjejer imorgon, vi ska va ute.. Så kläderna på! Haha. Men det här blir det sista inlägget idag. Vi hörs imorgon igen. Puss på er!

- ROLIG LISTA

Ta fram din mobil.
Vem ringde du till senast? Pappa
Vem ringde senast dig? Tobias
Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS? Vad gör du nu då? <3

Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS? Julia älskling

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS? Haha fett trist :P <3

Vad står det i ditt 6:e skickade sms? Yes <3
Har du några utkast? Nej
Vad är ditt rekord i snake? Vet inte, har inte på min mobil

Vem ringde dig näst senast? Mamma
Vad står det i dina påminnelser? Inget


MSN;
Hur många har du online? 27 hehe..
Vad heter du på msn? RK '
Vem är snyggast på din msn som är online? Siri såklart?! :O

Vem är töntigast på hela din msn? Vete fan
Vem skrev du senast till? Siri


MOBIL;
Hur många kontakter har du? MÅNGA
Beskriv den sjunde kontakten? Andrea, en riktigt schyst brud!
Vad står det på ditt senast sms? Berätta allt!
Vad är ditt mobil nummer? Haha, glöm..

Vad har du för mobil kort? Comviq
Vilket språk är det på din mobil? Svenska


DIG;
Hur gammal är du? 13. Fyller 14 den 22 februari
Lång eller kort? Lång
Brunett eller blondin? Brunett. Är egentligen blondin
Är du singel? Nope.
Gillar du någon? Ja.


 

JA/NEJ;
Kär: Yes
hungrig: Nää

snackar på msn: yes
har druckit något på den sista timme: yes
smsat så du har fått ont i tummarna: aa haha!
ringt någon och sagt att du har känslor för han/hon: Ja. Fast bara till Albin.
kan annat språk än svenska: yes
sagt till någon som du inte känner att han/hon är ful: yes
Nån på din msn som är as kaxig: njaa..
Kan du hans/hennes namn: njaa..
älskar du din mamma: yes!

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? haha yes
Har du sett din bästa vän gråta? aa :(
Vilka vitaminer åt du när du va liten? Vete fan

Vad åt du senast? Glass
Har du fått någon komplimang idag? Yes. Att jag är finast.
Är du polare med grannarna? ja..
Vilka språk talar din mamma/fostermamma? Svenska
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Hahahaha jag kommer inte ihåg
Har du äggat ngn? Nä, men det skulle va skitkul :P
Har du täckt någons hus med toalettpapper: nope

Suger det här? yes haha :P
Har du varit på stranden? yes
Minns du din/dina musiklärares namn? Yes
Hur bra är din syn? Bra
Har du varit på ett party? ja
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? NEJ! bara om dom inte äter upp mig
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? Har ingen bror
Har du varit utomlands? yes
Har du sett din bästa vän naken? näe
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? Kommer inte ihåg
Var är dina syskon just nu? Hemma
Vad var den senaste drömmen du minns? En mardröm!
Vilken tid gick du upp i morse? Kl 7
Vad ska du göra i helgen? VARA MED VÄNNER och säkert träffa Albin nån gång hoppas jag.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Hur e de o så i skolan ? <3
När va du riktigt sjuk senast? Kommer inte ihåg, det va riktigt länge sen jag va sjuk
Vem är den senaste kändisen du tog på? Haha minns inte
Vad finns i din bakficka? Inget.

Har du färglinser? Nope

Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov som en gris
Vad är det första du gör på morgonen? Ligger och FÖRSÖKER gå upp..
Vad ska du göra efter det här? Städa mitt rum.
hade du en bra kväll igår? Jadå
favorit dryck på morgonen? OBOY! Alltid!
när brukar du gå och lägga dig? vid 10-11
är du blyg? Nja.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vet inte.
har du spytt offentligt? Nope
vad skulle du göra om du vore en tjej/kille för en dag? Vill inte va kille..
är du nöjd med ditt liv? Nja. Det skulle kunna va bättre
kategoriserar du dig själv i någon speciell stil? Aa, Rebecca.
är du bortskämd? Näe..
du heter: Rebecca
smeknamn: Becka
låt just nu: Många
vem behöver du mest just nu? Albin.
vad tror folk om dig? Har inte en aning

stämmer det? Inte ryktena eller skitsnacket.
vad får du oftast komplimanger för? Ögon.
vad säger du för att imponera på någon? Brukar aldrig lyckas imponera på någon, hehe.. Jag är inte så intressant om man säger så..
hur imponerar man på dig? Va schyst, va söt såklart också! Och massa annat.
brukar du skratta för dig själv? Haha vetefan
vad står det i ditt senast inkomna SMS? Vill du prata om det? <3
vart bor du? Solna
trivs du där? Jadå!

äger du några converse? Haha yes :D
festar du mycket? Nja..
sprit, cider, vin eller öl? Cider!
har du haft sex idag? Haha nej
nästa mål i ditt liv? Bestämma mig för vad jag vill göra, och få ordning på min fula kropp..

hur svarar du i telefonen? Hallå?
vem ringde du senaste? Fortfarande pappa
antal timmar sömn inatt? typ 7 eller 8
sov du ensam? Ja.
tycker du om din pappa? Jaa
brukar du komma i tid? Aa
när blev du fotad senast? Vet inte hehe
hur känner du dig idag? Helt slut.
vanligaste färg på dina kläder? Svart eller lila.

är du smart? Vet inte :P

Har du blivit dumpad? Nej
Har du blivit sårad? Om jag har..
Har du dumpat någon? Ja.
Är du en bra partner? Jag vet inte, fråga Albin :P
Värsta raggningsrepliken någon kört på dig? Haha vet inte :P Ingen vill ragga på mig
Har du någon beundrare? vet ej
Har du varit kär i flera samtidigt? nej. Inte KÄR, men har gillat.
sårat någon allvarligt? inte en aning.
e du beskriva dig själv som partner? Va?..
du vill ha någon, vad gör du? visar det.
ningsrepliken? Jag vet inte
Hur skulle den perfekta dejten se ut? Vet inte.
viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? ALBIN
Är du gift i framtiden? Yes!


- FIKA

Hejhej! Nu har jag käkat middag. Vi ska typ fika snart..
Skriver igen ikväll när jag duschat och städat rummet och allt sånt.
Peace and love

Vill ha sommar! Ska ju till Grekland i sommar. Jag längtar till alla utekvällar med kompisar, alla kvällsdopp, alla grillfester, asso shit vad jag längtar. Jag är så trött på all vinter och snö. Usch

- FREDAG IMORGOOON

Hejhej! Idag har ju jag varit i skolan dåra.. slutade efter lunch idag igen! Jättenice. Så jag, Tobias och Albin gick hem till Albin. Och där var vi och gjorde många saker. Sen efter ett tag kom Albins bror och hans tjej hem, och alla andra killar satt och spelade tv-spel, så det var rätt tråkigt.. Så jag gick in till Emma (albins brors tjej) och där satt vi och pratade rätt länge. Det var lite trevligare. Sen så gick jag hem, och snart ska jag käka middag. Efter det vet jag inte vad jag ska göra.. Jag ska duscha och städa rummet.

Juste, jag har fått några kommentarer om conversen.. ALLA har sagt lila. Själv tycker jag faktiskt gula, haha. Det är ju dom lila och dom gula jag väljer mellan. Visst, jag älskar lila, men gula är ju också asballa tycker jag.

Nu ska jag äta middag. Skriver efter det!
Puss på er

- CONVERSE

Okej, hjälp mig nu.. Jag ska spara pengar till ännu ett par converse. Jag har ett par svarta höga, ett par marinblåa höga, och ett par vita låga. Men nu ska jag köpa ett par till.. Och ni måste hjälpa mig, vilken färg ska jag ta?

Gula? Skitsnyggt att ha på sommaren när man är brun!

Lila converse? Älskar ju lila.

Rosa converse? Också jättefint att ha på sommaren när man är brun.

..eller ett par vanliga vita? Dom passar till allt och är fint att ha på sommare, våren och hösten. Själv så skulle jag välja bort dom rosa, och välja mellan lila, gula och vita. Shit, det blir jobbigt.. Men jaja! Okej, NU blir det här det sista inlägget. Haha! Puss på er och godnatt

- SISTA INLÄGGET IDAG

Det här blir det sista inlägget idag. Men nu på kvällen så var jag på Q-lan med Julia, Siri och Naomi. Vi spelade pingis, vi spelade kort och drack te och hade kul. Så det var najs. När jag kom hem så gjorde jag mackor och oboy och kollade på film. Det ska jag forsätta göra nu, sen ska jag sleeepaa!
Men vi hörs imorgon igen. Puss på er

En bild på mig från Halloween.

- ONSDAG

Hello. Hur äre? Med mig är allt bra. Har nyss pluggat matte i nån halvtimma eller så.. Albin gick hem för en halvtimma sen, så då bestämde jag mig för att plugga lite.

Slutade efter lunch idag, men jag och Albin gick hem direkt efter lektionen istället och käkade hemma. Och vi kollade på tv, pratade och garvade åt våra ''jättefina sagor'' vi skrev, hehe! Orkar inte förklara.. Men jag ska snart äta middag tror jag, det börjar lukta mat här. Men nu på kvällen vet jag inte vad jag ska göra.. Aja, men vi hörs senare idag. Puss på er

Jag och Albin i somras

-

Nu drar jag till Q-lan.
Puss

- SNART Q-LAN

Hejhej! Idag har jag varit i skolan, och våran mentor Lasse berättade att vi ska till Vässarö den 10-12 maj. Vi snackade också om vart vi ska åka i 9:an, haha! Men efter skolan var jag med Siri, sen efter ett tag kom Julia också. För en stund sen gick dom hem till Julia och käkade middag. Vi ska gå to the q-lan snart, jag måste bara käka. Maten är klar snart tror jag, så ska väl dit snart. Aja, puss på er

Jag och Albin

- SKOLA

Hejhej! Förlåt att jag inte skrev igår. Var så himla trött. Orkade inte ens sätta mig vid datorn. Men igår var jag med Albin, va lite grann med familjen och gjorde matte. Just nu har jag svenska, vi skriver recension. A, det är väl typ det jag gör just nu.. Nä, jag vet inte vad jag ska skriva. Puss på er

En bild på mig från nyår

- GODNATT

Good night! Nu ska jag sova. Kommer inte komma upp imorgon annars..
Puss på er. Vi hörs imorgon

-

Hello!
Just nu sitter jag och kollar på film med mina systrar och min storasysters kille. Snart är filmen slut, så då ska jag duscha, måla om naglarna, välja kläder för imorgon och städa mitt rum. Och sen ska jag sätta på en annan film. Behöver lite tid för mig själv, har varit med folk hela dagen och ungefär halva dagen igår.. Så det ska jag göra.

Men skriver senare. Puss på er

Jag och Albin på skolavslutningen

Jag på skolavslutningen.
LÄNGTAR TILL SOMMARLOVET!

- SÅ HIMLA TRÖTT

Hej! Jag sov hos Albin inatt. Jag var där igårkväll, och då blev det ganska sent. Så jag sov där. Kom hem vid 4, och nu kollar jag på film med min lillasyster. Ska snart äta middag tror jag.. Och så ska jag göra lite matte. Ska gå nu. Puss på er

- RUBRIK?

Hejhej! Hur mår ni? Själv är det fortfarande sådär. Har huvudvärk. Men hoppas det går över.. Jag väntar på att maten ska bli klar.. För efter det ska jag, Julia, Jessica, Carro och Naomi till Q-lan. Där ska vi ha det mysmys som vi hade igår! Så ser det ut.. Men nu ska jag välja lite andra kläder.. Puss på er!

- DAGENS OUTFIT



Svarta leggings - Ginatricot
Lila linne - Ginatricot
Svart kofta - Ginatricot.
Klocka - EDEN
Armband - Fick av Philippa när hon hade varit i London

- ROLIGA FRÅGOR

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej

Vad står det i ditt femte sms?
Elleeer? :D från simon

Vem ringde dig senast?
Julia

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
En bild på mig från Halloween

Vilket språk är din mobil på?
Swedish jao!

Vad heter din ringsignal?
Shut it down

Hur många sms har du i din inkorg?
MÅNGA

Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
Haha nej såklart jag inte säger :P från simon

Vad svarade du?
Bra :P

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
God jul !! :):)<3 från Tobias

Hur många sms har du i kategorin "skickat".
MÅNGA

Vem är din 13:e kontakt?
Christian

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner
Emelie Bedro, nää, men hon var och är fortfarande en riktigt bra vän

Ogillar du nr 15?
Daniel Karlström, hahaha ja verkligen :P

Har du varit i hop med nr 1?
ÄR ihop med Albin Jonsson

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
Ohshit, måste tvätta håret..

Hur mycket kontanter har du på dig? 
NOLL :P Får faktiskt månadspeng snart.. ^^

Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Tjockpappsen (haha)

Vad har du på dig på överkroppen just nu? 
bh och en t-shirt.

Vilket märke har du på strumporna du har på dig
Har inga på mig just nu hehe

Vilket märke har du på skorna du har på dig?
Har inga just nu, men uggs. Shepherd

Ett ljust eller mörkt rum? 
Ljust

Vad gjorde du vid midnatt?
Satt vid datorn

Var ligger ditt närmaste Seven Eleven? 
Ingen aning haha :P

Till vem sa du "jag älskar dig" senast? 
Julia tror jag <3

Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Inte en aning

Vilken ålder har varit bäst hittills?
Tolv och tretton. Men längtar till tiden då man är 17-18

Din värsta fiende? 
Haha vet inte :P

Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
En bild på mig, Julia och Siri

Vad var det senaste du sa till någon, och vem var det till?
''Vet inte'' till min mamma

En miljon dollar eller förmågan att flyga? 
En miljon dollar

Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Yes, Julia <3

- LÖRDAG

Hejhej! Jag har nyss duschat, och nu ska jag välja kläder att ha idag. Idag ska jag va med Julia, Carro, Naomi, och sen kanske några andra är med också, vet inte. Men nu måste jag välja kläder, puss!

- FRYSER IHJÄL

Hej bloggen! Idag på kvällen gick jag, Naomi, Carro och Naomi till Q-lan. Där satt vi och pratade, drack te, kollade på let's dance, sen efter ett tag gick vi ner i danssalen och dansade. Sen så gick vi hem, och nu sitter jag här.. Kollar samtidigt på Allt flyter. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu på kvällen.. Ska inte lägga mig så sent idag tror jag. Pallar inte ligga vaken så länge. Men nu ska jag lyssna lite på musik, sen så ska jag göra något gott att dricka/äta och kolla på film. Sen så ska jag väl typ sova.. Puss på er

Saknar den tiden då du var en riktig ängel.

- SNART GOOOOOD MIDDAG

Hejhej! Snart är min goda middag klar. Så jag ska äta middag, sen när Julia har käkat klart ska jag träffa henne. Vi ska vara typ jättemånga ute idag. Typ jag, Julia, Naomi, Jessica, Carro, kanske Christian, Philippa och Siri. Så det blir nice. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. Tänker klä på mig mycket kläder, för vi kanske kommer vara ute.. Vill inte prata om min dag, den har varit HEMSK.

Men ska kolla på middagen är klar snart, är skithungrig.
Puss på er!

- GODMORGON

Hejhej! Idag är jag ovanligt morgonpigg. Men jag blev väldigt lättad när pappa kom in och väckte mig.. För jag drömde en liten mardröm hehe.. Gissa vad det var för mardröm då? Jag drömde att jag vaknade klockan 8, och så gick jag upp och duschade, sen så kollade jag på klockan när jag kom ut ur duschen, och då var klockan halv ett?! Då hade jag alltså försovit mig riktigt ordentligt. Och den kändes så himla verklig, för jag drömde att jag gick och tog på mig exakt dom kläderna som jag har bestämt att jag ska ha idag. Och när jag stod där och tog på mig mina byxor, då vaknade jag av pappa ''Rebecca! Dags att gå upp!''. Ni förstår inte hur lättad jag blev haha! Men jag somnade kvart över 10 igårkväll. Det är inte likt mig. Jag brukar sitta uppe till 12 liksom.. Det kändes som den långsammaste och längsta natten någonsin, för först så vaknade jag kl 1 på natten, sen vaknade jag igen vid halv 2, sen vaknade jag igen vid 3. Sen vaknade jag igen vid kvart över 3, sen vid 4, sen halv 7, och sen klockan 7 gick jag upp. Asso jag vaknade ju typ en halvtimma/en timma senare varje gång, fast det kändes som jag hade sovit i fleeeeera timmar. Det kändes askonstigt. Men jag sov ändå bra.

Jag börjar ju 9:10, så typ klockan 8 kan jag börja fixa mig. Så jag tänker kolla på tv eller något i typ en halvtimma. Fast jag har ju redan bestämt kläder, så det kommer gå fort att fixa sig. Men jag ska kolla på tv nu, och jag kommer kanske skriva i skolan. Kanske. Annars hörs vi efter skolan! Idag ska jag vara med Julia, Christian, och sen kommer det säkert vara några fler med. Men jaja. Puss!

- NYDUSCHAD & FRÄSH

Nu ska jag sätta på en film och måla naglarna samtidigt. Kommer inte skriva mer ikväll, så vi hörs imorgon. Om jag hinner skriva imorgon innan det är dags att gå tillbaka till helvettet (alltså skolan) så gör jag absolut det. Men vi hörs iallafall imorgon. Puss och godnatt!

- CHILL

Hejhej! Idag har jag varit med Julia, Christian och Naomi dåra.. Och det var riktigt kul. Jag hade kul. Jag typ skrattade hela tiden haha! Men jag har nyss käkat middag med min familj, det var supergott. Och nu ska jag städa mitt rum, det blev lite stökigt efter alla hade varit hos mig haha. Men jag ska städa rummet, duscha och tvätta håret, måla naglarna och raka benen. Och sen ska jag kanske sätta på någon film eller något. Jag måste verkligen försöka somna tidigt idag.. Jag kommer aldrig orka gå upp imorgon annars. Så jag ska göra alla dom där sakerna nu. Jag skriver senare, ok? Puss!

- BYTTE

Jag bytte till den andra headern.
Tycker den här blev bättre. Men nu måste jag börja städa upp här, så vi ses senare idag. Puss / Rebecca

- SISTA LOVDAGEN.. :'(

Hellu! Hur mår ni? Själv mår jag bra, är bara supertrött.. Julia sov här inatt. Naomi fick inte sova över, så det blev bara jag och Julia. Vi snackade i telefon med Simon typ hela natten hahaa. Vi bestämde oss för att vakna klockan 11, så inte vi låg och sov till 1 liksom.. Men vi vaknade 12 istället hehe! Men nu gick Julia hem till sig och skulle plugga lite, så jag kommer vara själv i nån timma kanske. Om typ en timme ska jag, Julia och Christian vara med varandra. Ska bli riktigt kul, det var så länge sen vi träffade Christian! Vi har saknat dig bebis. Men jag ska kanske börja välja kläder och så.. Julia sa att hon skulle bli klar om kanske en halvtimme eller en timme. Och hon gick vid 1, så hon kanske är klar snart. Puss / Rebecca

- UT MED TJEJERNA

Hejhej. Nu ska jag träffa tjejerna. Alltså Siri, Philippa, Julia och Naomi om vi får tag på henne. Inatt ska typ Julia och kanske Naomi sova hos mig. Så, det blir roligt! Nu ska vi ha riktigt roligt här den sista natten innan skolan börjar! Men nu ska jag gå. Puss & kram

- PLANER!

Tja. Okej, nu har jag snackat med Julia, och vi har bestämt att vi ska till Q-lan igen och forsätta på våran dans vi håller på med. Haha, det var allt.. Hehe, det kanske inte var värsta planerna, men det var en plan hihi! Jajja, nu måste jag forsätta leta efter någon fin text jag ska ha här på bloggen.. I inläggen alltså, inte som rubrik. Så ja, vi hörs om ett litet tag igen!

-


- 2009. HITTADE HOS WWW.SHOOUTING.BLOGG.SE!

Hur har året varit för dig? - Nja.. Det har gått upp och ner
Bättre än förra året? - Jag vet faktiskt inte
Någonting du aldrig kommer glömma ? - Yess
Har du flyttat under året? – Nope
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Yessir
Isåfall vilken? - Många haha

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit under året ? – Det har varit skit skit skit
Har du varit kär? - Ja
Har du älskat någon kille? - Ja
Har killen älskat dig? - Albin? Nejnejnej!
Har någon sagt jag älskar dig till dig?- Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? – Noo

SORG & HÄMND:

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej, tror inte det iaf?..
Har någon i din släkt avlidit? – Nope
Har du slagit någon med knytnäven? – Näää men skulle gärna vilja :P
Varit i slagsmål? – Nope

PERSONLIGT:

Har du gjort någonting du ångrar? - yessir!
Isåfall vad? – Inget jag säger här
Har du skämt ut dig? – Jadå :P
Har du ljugit för en vän? – Ja
Har du blivit tagen av polisen?  - Nope!

SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? – Bergshamraskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? – Nope
Hatar du något/någon på din skola? – Hahah om jag gör
Har du gjort något framsteg? – Ja
Haft alla rätt på ett prov? – Hahah nejnej :P

VÄNSKAP:

Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du förlorat någon vän? – Nä...
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? – Ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? -
Har du ljugit för en bästavän? - Nej


- ONSDAG

Hejhej. Idag vaknade jag vid 12, och jag gick upp och käkade frukost. Efter det kollade jag på Grey's anatomy, och efter det duschade jag. Och har fixat mig och så nu, så just nu sitter jag här och tråkar. Just nu sitter jag och väntar på att Julia ska bli klar. Nån gång ska vi ses idag, och jag vill fan gå till Q-lan igen, haha! Men vi håller på med en dans, så vi måste forsätta med den juuuhh! Men ja, jag skriver när jag vet hur min dag kommer se ut.. Puss / Rebecca

- USCH FY BLÄ..

Jag kan fortfarande inte sova. Det är skitjobbigt. Men nu ska jag verkligen försöka sova.. Jag är så himla trött. Puss och godnatt! Vi ses imorgon / Rebecca

- NATT

Hejhej! Ja, just nu så sitter jag här och mår lite sådär.. Jag mår illa och jag är supertrött men kan inte sova. Lite jobbigt.. Jag har känt såhär många gånger. Bara på kvällarna. Inte nån annan gång på dagen. Och jag kan inte sova för att jag mår illa, och det gör så jag ligger vaken till 4 på nätterna. Det kommer bli jättejobbigt för mig när vi börjar skolan igen, jag kommer liksom bara sova några timmar, för jag är så van att somna skitsent. Ojojoj.. Jaja. Nu ska jag kolla på Allt flyter.

Jag och Julia på Q-lan idag!

- GOAL!

Hellu. Nu kollar jag GOAL!. Så jävla bra film. Älskar den filmen! När jag kollar på den saknar jag fotbollen grymt mycket.. Men nu vet jag vad jag ska göra idag. Alla tjejer ska typ hem till Philippa och kolla på film. Visar bild på min outfit sen, okej? Puss

- VILKEN SKA JAG HA?

Vilken header ska jag ha tycker ni? Kan inte bestämma mig.
Den här?..



..eller den här?


- TISDAGEN DEN 5 JANUARI 2010

Hej! Hur mår ni? Med mig är allt bara bra. Idag ska jag träffa mina tjejer igen. Vet inte riktigt vad vi ska göra.. Vi hittar väl på något roligt. Jag vaknade för typ en kvart sen, min lillasyster kom in och väckte mig. Asso jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Jo! Jag kan skriva om hur mycket jag saknar mitt blonda hår. Haha! Men vet ni vad jag ska göra? Om nån månad ska jag lägga i ljusbruna slingor i håret, så det blir myclet ljusare. För då ser man inte min utväxt lika mycket hehe.. Nej men när jag gick till frissan, då sa hon ''Tonade du eller färgade du?'' Jag sa ''Jag tonade. Det stog det på paketet'' Då sa hon ''Nej, det här är färg. Men dom lurar jätte, jättemycket. Det står toning, fast det är färg'' Typiskt.. Så ja, det betyder att jag får mitt blonda hår tillbaka när det har växt ut helt. Och jag vill inte gå runt och ha halva håret blond, och andra halvan brunt. Så jag tänker lägga i ljusbruna slingor, för då syns inte min utväxt så mycket. Man lägger liksom inte märke till den då. Så jag hoppas det blir bra..
Saknar mitt blonda hår :'(
Innan:

Nu:


- GODNATT

Nu blev jag plötsligt jättetrött. Nu går jag och lägger mig.
Vi hörs imorgon!

- SÅDÄR!

Så var den klar! Vad tycker ni om min nya header. Nästan likadan men nya bilder bara. Men nu ska jag kolla på min film. Puss på er, skriver säkert en gång till hehe..


- VILL GÖRA NY..

.. header. Nu ska jag göra en! Den kommer va ungefär likadan, fast med bara nya bilder.

- FYFAN VAD JOBBIGT

Okej, nu är det såhär, att jag har en pojkvän. Och det har varit typ jättemycket problem mellan oss sen vi började 7:an. Asso han har typ sårat och svikit mig jättemycket under den tiden. Och nu börjar jag bli trött på det. Jag ger honom alltid nya chanser hela tiden, och varje gång vi bråkar säger han alltid ''Men jag lovar, lovar och lovar att jag ska ändra mig''. Men det gör han aldrig, men jag ger honom en massa chanser iallafall. Och det börjar jag bli väldigt trött på. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med honom. Om jag ska forsätta ge honom chanser eller om jag ska sätta stopp för det här på egen hand, alltså göra slut med honom. Jag har pratat väldigt mycket med mina vänner om det här, och alla mina vänner säger samma åsikt. Asso jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Han har gjort många dåliga saker, men det gör alla. Men han har gjort väldigt många bra saker också. Även fast jag blir jättesårad av honom ofta, så älskar jag fortfarande honom sjukt mycket. Men asso alla har nackdelar, det finns inte en enda människa på hela jorden som inte har nackdelar. Men jag kan känna ibland att det blir för mycket.. Och jag kan knappt tänka ut vad jag ska göra. Asso det är skitjobbigt.








När jag kollar igenom alla bilder på oss, då börjar jag tänka på alla våra minnen. Asso när du är den där ängeln, som du kan vara ibland, då har jag så otroligt roligt med dig. Jag bara skrattar hela tiden. För våran humor, asso den är sjukt tråkig. Den är så tråkig så jag börjar skratta så himla mycket. Men jag börjar bli riktigt trött på att allt annat ska gå före mig. Du har aldrig tid för mig längre, du kan inte ens ha på mobilen så man iallafall kan smsa eller ha någon kontakt. Det är riktigt tråkigt och riktigt dåligt. Jag är besviken

- MÅNDAG KVÄLL

Hellu. Hur mår ni? Själv mår jag bra. Idag har jag varit på Q-lan med mina tjejer, vi gjorde typ ingenting.. Men nu är jag hemma, och jag tror jag ska göra nånting gott, och så ska jag sätta på en film. Asso ni vet inte hur mycket jag längtar efter sommaren!.. Jag vill ha bort den här kalla! Jag vill ha varmt, jag vill ha utekvällar med kompisar, jag vill ha bad, jag vill ha sol, jag vill ha på mig sommarkläder, asso fyfan vad jag längtar! Är trött på snön och vintern nu. Det känns som det kommer vara snö i eeeevigheter. Det tar ju aldrig slut. Jag saknar kvällsdoppen på klipporna med mina vänner. Fyfan vad det är härligt! Jag vill kunna gå ute på kvällarna med bara shorts, ett linne med kanske någon kofta över och flippflopp/ballerinaskor. Saknarsaknarsaknar! Men nu ska jag göra nåt gott och sätta på en film. Tror jag kommer skriva om ett litet tag igen. Puss / Rebecca
Jag på nyår

Haha vi började typ asgarva åt nånting på den här bilden kommer jag ihåg, haha! Hade så himla roligt. Saknar nyår <3

- MÅNDAG

helluu! Nu drar jag till Philippa. Skriver senare idag. Puss!

- GOOD NIGHT!

Nu ska jag äta mina mackor, kolla på en film och sen sova. Puss / Rebecca

- LISTA. HITTADE HOS ELUOCHELI.BLOGG.SE

senaste
1. Mening du sa : Stäng dörren efter dig
2. Personen du pratade med : Emelie
3. Du fick sms av : Ludvig
4. Du kramade : Erik

idag
5. Kläder : Svarta jeans med vitt linne och shorta.
6. Bättre än igår? Ja

Imorgon
7. Är det : Vet inte vilken dag det är idag :P
8. Planer : Vill träffa någon av mina tjejer.

Favorit
10. Nummer : 21
11. Färg : Svart och lila
12. Årstid : Sommar och höst (Vet inte varför jag älskar höst..)

Frågor & svar
13. Saknar du någon? Yes
14. Humör för tillfället: Vet inte
15. Det första du gjorde i morse : Somnade om :P
16. Vad åt du sist? En macka
17. Vad irriterar du dig på? Störda skitungar som behandlar folk som skit
19. Vem tänker du på just nu? Min ''kille''..
20. Tror du att personen tänker på dig med? NEJ.
21. Vart reste du sist? I Sverige: Gotland. Utomlands: Spanien.
22. Vad gjorde du igår kväll? Var på Q-lan
23. Liknar du din mamma eller pappa? Dom flesta tycker pappa
24. Ler du ofta? Vet inte :P
25.Välj en ( kärlek,skönhet,kreativitet) kärlek

26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Yes
27. I vems säng sov du inatt? Min
28. Vilken färg har din tröja? Mörkblå

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? Yes
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Yes
31. Gråter du när du skadar dig? Om det gör riktigt jävla ont, så yes.

Lycka
32. Är du en glad person? Yes.
33. vad gör dig glad? Mina vänner!
34. Önskar du att du var lyckligare? Yes.
36. Kan musik göra dig glad? Ibland

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig" ? Yes.
38. Har du någonsin sagt " jag älskar dig" och menat de? Yes.
39. Har du en flick/pojkvän? Vet inte. Typ.
40. Är du nöjd med det? Vet inte..
41. Är du kär? aa...

Hat
42. Vem hatar du verkligen? Behöver inte säga det här.
43. gjort en hat-lista? Yes. Fast det var många år sen :P
44. Är du en mobbare? No.
45. har du vart så arg på någon/något så du börjat gråta? Om jag har..
46. Har du blivit sviken någon gång? Orkar inte räkna hur många gånger..

Skolan
47. Gillar du skolan? Ibland. Men hatar den för det mesta
51. sämsta ämne? Matte typ..
49. Har du spytt i skolan någon gång? Nä, aldrig.
50.Är skolmaten god? Min skolmat är helt ok.


- SORRY..

Hejhej. Asso förlåt att jag inte skrivit.. Men imorse hann jag inte för jag skulle till mina kusiner i Västerås. Men nu är jag hemma igen! Jag har varit hemma i typ 3 timmar men ändå.. Men nu ska jag kolla på film med min syrra. Puss! / Rebecca

- BILDER

Dom här bilderna är från när Siri och Julia sov här:

Haha vi e knasiga ^^

Älskar er tjejer <3

Jag och lilla Jooolia

Siri, Julia och jag

Jag sover inte! Jag pratar och blundar samtidigt

Vi dagen efter! Alltså dagen innan nyår.
Här är bilder från nyår:

Siri och Jessica på middagen

Jag och Julia på middagen

Siri, Julia och jag efter middagen

Julia, jag och Carro där bak :P

Julia, Siri och jag

Vi dansaaar! Man kanske inte ser så mkt..

Här ser man bättre :)

Carro, Julia, jag och Jessica

Jag och Julia

''I'm a technorocker!!!!!''

Carro, Jessica och jag

haha, samma personer igen

Jag hemma hos Siri
^
Jag och Julia hemma hos Siri

Siri, jag och Naomi

Vi lagade mat typ klockan 2 på natten haha!

Titta vad mysigt vi hade det!

Jag var skiiittrött här!

Jag hemma hos mig nästa morgon!

- DET BLEV SUPER!

NU ÄR DET ÅR 2010. Fan vad konstigt det känns hehe.. Jajja. På dagen när jag vaknade den 31 december så hoppade jag upp ur sängen och ringde Albin på direkten. Då var han med sin mamma och handlade, så jag fick vänta på honom i typ 1 ½ timma. Sen kom han till mig, och vi typ kollade på tv, snackade och skrattade. Sen vid halv 5 gick han hem, då gick jag hem och duschade. Jessica, Siri och Julia skulle komma hit och käka middag klockan 6, så jag hade tid. Jag kom ut ur duschen kl 5, så då hade jag en timme på mig att föna håret, måla naglarna, ta på mig min nyårsoutfit, välja smycken, och ta fram all mat. Och jag brukar ofta vara väldigt snabb med sånt, men den här gången.. Ni förstår inte hur stressad jag var. Haha! För det tog typ en halvtimme för mina naglar att torka.. Himla sär alltså. Jessica kom vid 6, men Julia och Siri kom vid halv 7 hahahah! Men dom fixade musik, så dom blev lite sena. Men sen när alla kom satte vi oss och käkade, sen satte vi på musik och börja dansa och ha kul. Sen efter ett tag kom Carro och Naomi också. Efter ett tag så åkte Siri och Naomi bara iväg och fixade lite grejer, en timme senare kom dom tillbaka typ. Och då var klockan halv 12, så vi började göra oss i ordning för att gå ut.. Och vid kvart i 12 gick vi mot ängen, där typ alla brukar vara vid 12-slaget. Och när vi kom dit var det typ helt öde. Det var verkligen tomt. Vi såg typ 4 personer. Men typ bara några minuter innan 12-slaget var det proppfullt! Och där var vi. Sen gick vi runt ute ett tag, träffade lite människor, sen drog jag, Siri, Naomi och Julia hem till Siri. Där var vi och hade skitkul! Vi la oss och sov vid typ 5, sen vaknade vi vid 11. Sen vid 12 åkte vi till bha, och vi gick till Q-lan för Siri har typ tappat sin mobil där. Men det var ju stängt, så det gick inte. Så jag och Siri gick hem till mig, sen kom hennes mamma och hämtade henne. Efter ett tag kom Albin och Jesper hem till mig, och vi kollade på film liten stund. Sen så drog Albin och Jesper hem, och bara efter en liten stund kom Albin tillbaka för vi skulle till stan och käka. Vi gick in på donken, och Albin fick ett litet utbrott för att jag snodde hans pomfritt.. Hahahaha! Men på vägen hem hade vi askuuuul! Sen kom vi hit, och spelade lite Wii, sen gick vi hem till honom och kollade på två filmer. Spiderman 3 och She's the man. Sen gick jag hem nu. Nu ska jag visa alla bilder, så dom kommer snart. Puss / Rebecca


RSS 2.0